AlgemeenIncidenten

17-Jarig meisje bestolen in trein; vier aanhoudingen

- advertentie -

Hoogezand – De politie heeft dinsdagavond vier mannen aangehouden in de trein bij het station. Een 17-jarig meisje uit Nieuw Scheemda bleek in een van de coupés te zijn bestolen.

- advertentie -

Uit haar tas waren de laptop en portemonnee verdwenen. Meerdere getuigen hadden gezien dat enkele mannen uit de groep van vier, die bij het meisje zaten, ineens waren verdwenen. Treinpersoneel werd op de hoogte gebracht van de diefstal en zij besloten de stilstaande trein af te sluiten in afwachting van de politie. Agenten doorzochten vervolgens de trein en troffen op aanwijzing van getuigen de vier verspreid in de trein aan. Een deel van de gestolen spullen is teruggevonden in de trein.

Ook werd een tas met flesjes parfum gevonden, vrijwel zeker gestolen bij een drogist in Winschoten. Ook dit is in beslag genomen. De politie doet een nader onderzoek naar de betrokkenheid van de vier mannen bij meerdere diefstallen. Bij dit onderzoek worden camerabeelden bekeken die in de trein zijn gemaakt. De verdachten zijn twee mannen uit Ter Apel van 24 en 41 jaar, een 28-jarige man uit Oude Pekela en een 27-jarige man zonder vast woonadres. Ze zijn ingesloten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button