Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Regenboogzebrapad ook in de gemeente Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagmiddag heeft wethouder Laura Broekhuizen van de gemeente Oldambt tijdens de “Roze Actie” in de winkelstraat van Winschoten bekend gemaakt dat de gemeente Oldambt zeer binnenkort een regenboogzebrapad rijk zal zijn.

- advertentie -

Met dit regenboogzebrapad vraagt de gemeente Oldambt blijvend aandacht voor de zichtbaarheid en acceptatie van haar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender inwoners. De plaats waar het regenboogzebrapad over een paar dagen zal liggen is aan de Mr D.U. Stikkerlaan bij het Rosarium.

De “Roze Actie” werd georganiseerd door Roze 50plus Oldambt m.m.v. Jimmy’s Oldambt.

De actie verwijst naar het symposium op dinsdagmiddag 11 oktober- Internationale Coming Outdag – in De Klinker. Het regenboogzebrapad zal maandag 10 oktober worden aangelegd zodat bezoekers van het symposium deze op weg daarnaar toe passeren.

Foto’s: Marcel Lameijer/ Marcel-Lameijer.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button