AlgemeenOp stap

Thin Lizzy tributeband in Carambole zaterdag 22 oktober

- advertentie -
Winschoten – Terug naar de tijden waarop de klassieke hardrock op zijn hoogtepunt was, de jaren zeventig waarin Thin Lizzy voorgoed zijn stempel drukte op de hardrocksound! Knallende rocksongs, swingende shuffles en polyritmische maatsoorten laten zien dat Thin Lizzy niet zomaar een rockband uit de zeventiger jaren was. De invloeden van Phil Lynott, zijn Amerikaanse vader en Ierse moeder, zijn terug te vinden in diverse blues en folk-achtige rocksongs verrijkt met de typerende lage stem van Phil.

De snelle gitaarrifs, virtuoze drumbreaks en stevige bas gebracht door de heren van The Lizzy Mobile blijven boeien tot de laatste noot. Quote van een voormalig Thin Lizzy roadie: ‘It felt like I was back in the old days with my friend Phil, Thank you for making my day a great one!’

- advertentie -
Goeie songs, stevige gitaren en rauwe energie; dit is precies waar de Thin Lizzy tribute Act uit Utrecht zich in thuis voelt.
Come on and get that feel with the Lizzymobile!
Line-up:
Rob Smeink vocals & bass
Willem Zweers drums
Peter Alberts guitar & vocals
Onno Blok guitar & vocals
Zaal open: 21.00 uur.
Aanvang muziek: 22.00 uur.
 
Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman Muziek en bij Carambole aan de bar. Voorverkoop 10 euro, op de avond zelf aan de deur 12.50.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button