AlgemeenKort nieuws

Gratis inloop sportspreekuur bij Body-Flex Sportmassage

- advertentie -

Winschoten – Eerder dit jaar opende Jacqueline Zuidhof haar praktijk voor sportmassage- en verzorging, medical taping. Jacqueline is opgeleid en gecertificeerd als sportmasseur volgens de laatste professionele normen. Uiteraard is Jacqueline zelf ook sportief. Ze loopt hard, wielrent, doet aan krachttraining en geeft spinning- en piloxinglessen bij Sportcentrum Nico Jager waar ook haar praktijk is gevestigd.

- advertentie -

Sportmassage zorgt zowel voor ontspanning als voor het activeren van de spieren. De behandeling stimuleert de bloedsomloop, waardoor voedingsstoffen sneller worden aangevoerd en afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor herstellen de spieren sneller na een inspanning en verbeteren uw sportprestaties. Daarnaast heeft massage ook een positief effect bij o.a. hoofdpijnklachten en helpt medical taping niet alleen bij blessures of spier- en gewrichtsproblemen, maar ook bij het reduceren van bijvoorbeeld hooikoortsklachten en menstruatieklachten.

Om nog meer sporters- en niet sporters kennis te laten maken met Body-Flex en haar werkzaamheden is er Woensdag 12 oktober 2016 van 19.30 – 20.30 uur een inloop Sportspreekuur voor sporters- en niet sporters uit de regio Oldambt en omstreken.

Body-Flex – Bovenburen 104B – 9675 HH – Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button