AlgemeenSport

Judoteams Veendam- Instituut Noord overtuigend op teamtoernooi

- advertentie -

Stadskanaal – In Stadskanaal vonden afgelopen weekend de Dutch Open voor teams plaats. Het combiteam Judoteam Veendam – Judoinstituut Noord bracht in elke categorie een team op de mat en deze teams lieten een enorm goede indruk achter.

- advertentie -

Het Meisjesteam -15 jaar werd kampioen. In de voorronden werd overtuigend van team Helden met 5-0 gewonnen. In de finale won het team met 4-1 van Vos-Anbergen. Eveneens kampioen werd het herenteam senioren. Met duidelijke overwinningen in de voorronden trok het team met 3-2 in de finale aan het langste eind.

Zilver werd behaald door het herenteam -18 jaar. In de halve finale won het team met fraai judo met 5-0. In de finale was het enorm spannend maar werd nipt verloren met 3-2. Het jongensteam -12 jaar behaalde na 6 overwinningen en 1 verliespartij me aanvallend en fris judo een zeer verdiende 3e plaats.

Het meisjesteam werd in de voorronden na 1 winst en 2 verliespartijen helaas uitgeschakeld. Daarnaast kwam het jongensteam -15 jaar ook weer erg ver. In de strijd om het brons werd met 3-2 verloren van een team uit Stockhokm. Het geeft aan dat deze teams op elke leeftijd meedoen voor de prijzen. Coaches en trainers waren enorm te spreken over de spirit en technisch judo wat de judoka’s hebben laten zien.

Kijk voor meer informatie op: www.judoinstituutnoord.nl en www.zempo.eu

Foto’s: Magriet van Oostrum

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button