AlgemeenKort nieuws

Jannet Bodewes and Country Line in The grand Old Weapon.

- advertentie -

Blijham – Afgelopen zaterdag 22 oktober was het de beurt aan Jannet en CL om de buhne te betreden in Blijham. Ze hadden een andere geluidsman, namelijk Johan Koning en Gerard Dekens die zorg draagt voor het licht. Het geluid was dan ook zoals het bij country hoort te zijn en uitstekend verzorgd. Om half negen werd er begonnen met optreden na een klein openingswoord van mijn kant.

- advertentie -

De zaal was inmiddels goed gevuld en bijna alle zitplaatsen waren bezet, net als de plaatsen aan de bar. Vanaf de eerst klanken was de toon gezet voor de avond. het beloofde dan ook een uiterst gezellig avond, voorzien van een goed stuk muziek te worden. Met veel covers, maar ook veel eigen werk wist de band het publiek te boeien en het ene na het andere applaus viel hun dan ook ten deel. Zo rond middernacht en na vier sets te hebben gespeeld kwam er een einde aan deze uiterst geslaagde avond in Blijham. Maar zoals bij deze band bekend is kwam er na een dank woord van mijn kant aan het publiek, band, bediening en geluidsmensen het verzoek om nog een extra toegift te spelen. Waar uiteraard graag gehoor aan werd gegeven. Met het nummer Silver Wings van Merle Haggard kwam er een einde aan deze grandioze avond, zowel voor de luisteraars als voor de dansers.

Country line bestaande uit Henk Jan van der Hoek op leadgitar, Alex Frey op slag gitaar en zang, henk Ballion op keyboard, trekzak en background vocal. Op drums Klaas Schrik uit Ter Apel, en voor de Country Line een nieuwe aanwinst op bas en mondharmonica Laurens Nijenhuis en last but not least Jannet Bodewes. Volgende week is SideWinder te bewonderen in Het Oude Wapen. Het Country mekka van Het Noorden waar nog vele band uit binnen en buitenland zullen optreden. E staat zelfs een optreden gepland op 8 april van Mike Aiken uit de USA die dan bezig is met zijn tour door Europa en ook Het Oude Wapen aan zal doen.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button