Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenRegionaal nieuws

Ruiters uit Winschoten behalen punten op internationaal concours in Frankrijk

- advertentie -

Le Mans (FR)/ Winschoten – Amazone Christa Larmoyeur en jeugdruiter Marten Luiten, beide uit Winschoten, deden afgelopen weekend mee aan een groot internationaal 3-daags concours in Le Mans, Frankrijk.

- advertentie -

Christa reed vrijdag en zaterdag met haar paard Super Horse Aston Martin. Vrijdag werden ze knap tweede tijdens het internationaal debuut van dit paard. Met een kaderscore van bijna 70% stond de combinatie in een deelnemersveld van 34 zelfs lange tijd aan de leiding. Zaterdag behaalden ze in de kür de 5e plaats met 71,250%.

Marten reed met Goldwin’s Hoeve’s Movie Star in een groep van 38 deelnemers. Vrijdag reden ze de landenproef en scoorden 72,4%, goed voor de 4e plaats. Zaterdag was de individuele proef en met 72,56% weer een 4e plek.

Ze mochten zondag aantreden in de kür op muziek met de beste 16. Hier behaalde dit jonge talent met zijn fantastische pony een 3e plaats met een score van 74,667%

Foto: Roland Hitze

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button