AlgemeenKort nieuws

Oldambt Bluesfestival zaterdag 12 november in Carambole!

- advertentie -
Met het wederom organiseren van het jaarlijkse bluesfestival heeft de Stichting Oldambtblues in samenwerking met Grand café Carambole inmiddels een stempel gezet op het bluesgebeuren in de Regio Noord-Oost Groningen. Op 2 verschillende podia zullen deze avond 4 muzikale acts afwisselend te horen en te zien zijn.

- advertentie -

De aftrap zal gedaan worden door het duo The Guitar Guy and Mr. Harmaniac. Vervolgens worden zij opgevolgd door de winnaar van het Tellerlikkerfestival 2016 van afgelopen september, Krzyzstof Groen. Daarna zal Het Oldambt Bluescollectief een spetterend optreden verzorgen, gevolgd door de Bluesrockformatie Blue Brew. Tussendoor zal er ook nog een tweede optreden zijn van The Guitar Guy and Mr. Harmaniac. Al met al belooft het een avond vol muzikale hoogstandjes te worden.

Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman Muziek en bij Carambole aan de bar. Voorverkoop 10 euro, op de avond zelf aan de deur 12.50.
 
Zaal open: 20.00 uur.
Aanvang muziek: 21.00 uur.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button