AlgemeenOp stap

Sinterklaas en Zwartepiet zetten voet aan wal in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagmiddag kwam de goedheiligman aan in de haven van Winschoten. Vele kinderen en ouders kwamen naar de haven van Winschoten om de Sint en zijn Zwarte Pieten te verwelkomen.

- advertentie -

Veel kinderen zongen uit volle borst mee met de traditie getrouwe sinterklaasliedjes. Er kwamen genoeg Zwarte Pieten mee met de pakjesboot, met uiteraard niet te missen… snoepgoed wat voor iedereen aanwezig was, ook waren er 2 pieten die glutenvrije pepernoten bij zich hadden.

Sommige kinderen kregen een hand van Sinterklaas maar omdat de Sint nog een drukke schema had kon dit niet bij iedereen gebeuren. Veel kinderen hadden zelfgemaakte tekeningen meegenomen. Vanavond mogen de kinderen hun schoentjes zetten.

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldmabtNu.nl

 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button