Algemeen

53-Jarige vrouw krijgt werkstraf voor keren op N33 bij Zuidbroek

- advertentie -

Zuidbroek – Voor het veroorzaken van een ongeval op de N33 bij Zuidbroek heeft de officier van justitie tegen een 53-jarige vrouw uit Odoorn een werkstraf van 160 uur geëist. De vrouw keerde op de weg en heeft daarmee erg onvoorzichtig gereden, vindt het openbaar ministerie, dat meldt RtvNoord op hun website.

- advertentie -

De vrouw reed richting Siddeburen en ontdekte dat ze verkeerd was gereden. Haar navigatie gaf aan dat ze moest keren. Dit deed ze. Ze werd aangereden door een 61-jarige automobiliste uit Nieuw Beerta. Beide auto’s kwamen in de sloot terecht.

De vrouw uit Nieuw Beerta liep gekneusde ribben op. Haar 39-jarige zoon, die bij haar in de wagen zat, had een gebroken arm. De officier hield in zijn eis er rekening mee dat de vrouw uit Odoorn geen strafblad had. Ze heeft contact gezocht met de slachtoffers. Omdat de vrouw onlangs is begonnen met een eigen taxibedrijf eiste de officier een jaar rijontzegging, maar dan geheel voorwaardelijk.

De uitspraak volgt op 25 november.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button