AlgemeenCultuurKort nieuws

Ontmoet jouw vriendjes van Het Zandkasteel!

- advertentie -

Winschoten – Het Zandkasteel komt deze zondag 20 november naar De Klinker in Winschoten. Met de voorstelling Koning Koos Is Jarig (3+) staan ze om 14.00 en 16.00 in de Grote Zaal. De verjaardag van Koning Koos wordt een feestje voor iedereen.

- advertentie -

De Z@ppelin-televisieserie ‘Het Zandkasteel’ reist al acht jaar met veel succes langs de theaters. Koning Koos, Prinses Sassa en Toto beleven dan ook telkens mooie avonturen. Ditmaal denkt Koning Koos dat iedereen zijn verjaardag is vergeten. Niets is minder waar. Sassa en Toto vragen zich juist af wat ze hem gaan geven. Samen besluiten ze dat ze zelf een heel mooi en origineel cadeau gaan maken! Koning Koos gaat stiekem pannenkoeken bakken en heeft voor alle kinderen ook een klein cadeautje! Het wordt een groot feest voor iedereen en natuurlijk komen ook de konijntjes en de Neuzenkriebeldans voorbij.

Meet & Greet
Na afloop mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto.

Voor meer informatie ga naar: www.indeklinker.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button