Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Energiewacht start met een nieuw initiatief ‘Zonneburen’.

- advertentie -

Winschoten Zonneburen is een exclusieve informatiebijeenkomst over zonne-energie en de aanschaf van zonnepanelen. We starten op woensdag 30 november 2016 met een eerste bijeenkomst voor de inwoners van de Gemeente Oldambt en omgeving. Vanaf 19.00 uur zijn geïnteresseerden welkom in Cultuurhuis ‘De Klinker’ in Winschoten.

- advertentie -

Speciaal voor de inwoners uit de Gemeente Oldambt en omgeving organiseren we, samen met Essent, deze informatieavond over zonnepanelen. Na afloop weet de bezoeker alles over de mogelijke investering, de terugverdientijd en de opbrengst van zonnepanelen. En dit alles specifiek voor zijn of haar woonsituatie!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button