AlgemeenOp stap

Terra leerlingen stylen in Hamburg

- advertentie -

Winschoten – Negen leerlingen en studenten van Terra (Eelde, Groningen en Winschoten)  zijn samen met docent Linda Eising in Hamburg. De afgevaardigden zijn afkomstig van de opleidingen mbo Bloem & Styling, vakopleiding Bloemschikken en het vmbo. Op uitnodiging van Pascal Koeleman en Rudi Tuinman van het bedrijf 2Dezign gaan ze een showroom van Boltze omtoveren voor kerst. Boltze is een toonaangevend familiebedrijf in de interieur en decoratiesector.

- advertentie -

Pascal en Rudi, de eigenaren van 2Dezign, zijn zeker geen onbekenden. Ze zijn het enthousiaste duo die bekend zijn geworden als de juryleden van het SBS6 programma Hollands Beste Bloemstylist. Ze geven aanstormend talent, ieder op hun eigen niveau, graag de kans om zichzelf uit te dagen. Of zoals ze zelf zeggen ‘Je moet vooral kunnen delen om te vermenigvuldigen!’ Samen met nog een aantal andere bekende stylisten mogen de leerlingen in Hamburg een showroom van maar liefst 800 m2 met decoratie en lifestyle producten omtoveren in een totale kerstsfeer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button