Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenRegionaal nieuwsSport

Demi Peters en Janick Lanting uit Bad Nieuweschans dammen naar brons

- advertentie -

Drachten/ Winschoten – In gebouw De Schakel in Drachten is zaterdag 3 december de 2e Regio Cup voor jeugdige dammers afgewerkt. Dit grensoverschrijdend jeugdtoernooi werd onder auspiciën van “Jeugddammen Noord”, in samenwerking met de plaatselijke damclub Ons Genoegen uit Drachten georganiseerd.

- advertentie -

Na Gramsbergen namen aan deze 2e sessie 75 jeugddammers deel, die door de Drentse jeugdleider Rik Smit uit Hijken in 10 groepen op sterkte waren ingedeeld. De 9 jarige Janick Lanting uit Bad Nieuweschans pakte de 3e prijs in groep 6 en plaatsgenoot de 10 jarige Demi Peters 3e in groep 3. Demi moest hiervoor een barrage afwerken met Sebastiaan Witteveen uit Oldeboarn en Kyra van Driel uit Heiligerlee.

Sebastiaan werd hierdoor tweede en Kyra vierde. Karsten Lich, Jamey Loots en Nickey Loots alle drie uit Winschoten waren terug te vinden in de middenmoot van hun groep. De 3e Regio Cup vindt volgende maand plaats in Hijken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button