AlgemeenOp stap

OPGELET | VEILING – Tafelhuis Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Tijdens het live radio- en televisie-evenement Tafelhuis Oost-Groningen zijn er dagelijks meerdere live-optredens van artiesten uit de regio. Met de spetterende marathonuitzending op RTV LOGO – van 16 tot en met 18 december – wordt geld ingezameld voor een bijzonder goed doel: Het Vergeten Kind.

- advertentie -

Tafelhuis Winschoten is een mix van het Glazen Huis en Top2000 Café in cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Hier maken de regionaal bekende radio-DJ’s Bert Looden en Martin Franken van Radio Westerwolde en Richard Pathuis van SimoneFM gedurende drie dagen en twee nachten een onafgebroken live radio- en tv-uitzending.

OPGELET | VEILING!!

image001 (1.) Olle Witte namens de Intratuin

(2.) 6 Liter sproeischuim brandblusser namens Stichting Oud Brandweer materiaal Winschoten (t.w.v. 125,-)

(3.) Gesigneerd shirt “Het Vergeten Kind” o.a. Jamai, Johnnie de Mol, Juvat en nog meer,

image002

(4.) 2 Gesigneerde CD’s van De Kast
(5.) Twij hoan’n in 1 Hok namens De Klinker

Bieden kan via Whatsapp: Nummer: 0625 25 26 10 , graag onder vermelding van het biedingsitem en je naam.  Bieding sluit om 16.00u

Geld inzamelen
Doel van Tafelhuis is geld inzamelen voor het goede doel Het Vergeten Kind.

Iedereen mag zich bij het Tafelhuis melden om te doneren, pay-for-play plaatjes aan te vragen en te genieten van de muziek en de vele activiteiten rond het Tafelhuis. Plaatjes aanvragen kan ook via WhatsApp, tel.06-25252610 . Het draaien van verzoekplaatjes kost natuurlijk wel wat, betalen kan op locatie bij het Tafelhuis in De Klinker.

Het Vergeten Kind
Stichting Het Vergeten Kind zich in voor kinderen in Nederland die hun leven beginnen met een ‘valse start’. Deze kinderen zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht. De organisatie achter het Tafelhuis – Ronde Tafel 41 (RT41) Winschoten – wil iets voor deze kinderen betekenen. Richard Pathuis: “Deze tienduizenden Nederlandse kinderen verdienen meer, daarvoor zetten wij ons in.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button