AlgemeenSport

Twirlsters Prins Hendrik Scheemda kampioen

- advertentie -

Waalwijk/ Scheemda – Tijdens het NK van de KNMO te Waalwijk zijn afgelopen zaterdag 17 december meerdere twirlsters van Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik in de prijzen gevallen waarbij 1 Kampioenstitel en 4 podiumplaatsen zijn behaald.

- advertentie -

Het duo Nienke Drent en Syrin Gremmer wisten Nederlands Kampioen te worden met het onderdeel showtwirl. Hierbij wordt naast de baton nog gebruik gemaakt van attributen.

Syrin Gremmer wist met haar soloshow de bronzen medaille te behalen met maar liefst 88 punten. Twirlteam Juvenile met als themashow Rio werden 2e in een zware categorie. Ze wisten 6 anders teams achter zich te houden. Het duo Nina Kuiper en Elma Roggeveld zijn op de 6e plaats geëindigd.

Op het onderdeel Technisch Programma, waarbij de jury let op de uitvoering van de juiste technieken, wist Dominique van Driel de bronzen medaille te behalen en Allinde Molema de zilveren medaille.

Door deze goede prestaties van de twirlsters van Prins Hendrik zijn twirlteam juvenile, duo Nienke Drent en Syrin Gremmer en soliste Syrin Gremmer uitgenodigd om Nederland te vertegenwoordigen op de Champions Trophy in België.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button