Algemeen

OldambtNu.nl jaaroverzicht 2016: ‘Een druk nieuwsjaar’

- advertentie -

Oldambt – Het jaar 2016, een druk nieuwsjaar. OldambtNu is in 2016 een grotere nieuwsbron geworden voor de inwoners uit de gemeente Oldambt. Wat begon als een hobby voor fotografen uit het Oldambt is inmiddels een dagelijkse bezigheid en dat door allemaal vrijwilligers.

- advertentie -

OldambtNu weet zijn verbeterpunten en hier werken we samen enorm hard aan! Wij danken u als bezoeker, zonder uw kritiek kunnen we niet weten wat u als bezoeker van ons verwacht.

OldambtNu vat het jaar 2016 samen in foto’s en tekst. Veel treurigheid, maar ook druk bezochte evenementen in het Oldambt.

Wat is u het meeste bijgebleven van het jaar 2016? Reageer in een reactie op Facebook!

Vermissingen
Helaas komt het af en toe nog voor dat er mensen vermist raken in het Oldambt. Mede door uw hulp door het delen van onze berichtgeving is in de meeste gevallen de vermiste persoon in goede gezondheid terug gevonden. Waarvoor hartelijk dank!– Ijzelvrij; Basisscholen leggen de keuze bij de ouders (Foto: 112Groningen.nl)  120 standhouders op Adrillen in Winschoten (Foto: Gerrie de Groot)
De rijrichtingen om en nabij de Bosstraat in Winschoten (Foto: Anita Meis)– Politie controleert 1307 automobilisten op alcoholgebruik (Foto: Gerrie de Groot) 

– Auto ramt spoorboom kapot; treinreizigers meer dan 2 uur vertraging (Foto: Dennis Venema) 
– Nacht van Winschoten brengt gezelligheid op het Marktplein (Foto: Anita Meis) Treinvertragingen
Tja, als u onze website in de gaten houd dan weet u genoeg! 

Uitslaande brand bij grasdrogerij Oldambt (Foto: Marcel Klip)

Tafelhuis brengt €15.690,40 op voor Het Vergeten Kind (Foto: OldambtNu.nl)
– Jaguar slaat over de kop in de Blauwestad (Foto: Gerrie de Groot)

– Thuiszorgmedewerkers bestormen raadzaal voor baanbehoud (Foto: Jos Hensens) Uitvaart omgekomen Maligangers is met militaire eer (Foto: Defensie) – ‘Man valt jonge meisjes lastig’ politie zoekt getuigen (Foto: Facebook)   – Sfeervolle herdenkingen tijdens 9e Allerzielen Winschoten (Foto: Anita Meis) 
Dierenspeciaalzaak Pets Place neemt plek in nieuw winkelpand (Foto: Streetview)
 Brandweer rukt massaal uit voor achtergelaten scootmobiel (Foto: Dennis Venema) – Geveke Bouw wil los met woningbouw in Blauwestad (Foto: Geveke)– Familie vraagt aandacht voor zaak vermoorde Sietze Grave (82) (Foto: Jeroen Bos)

– AZC Winschoten krijgt opnieuw plek aan Udesweg aldus gemeenteraad (Foto: OldambtNu.nl)– Forse uitslaande brand bij Virol Scheemda (Foto: Jeroen Bos)– Fotoverslag door OldambtNu FotoPiet tijdens Sintintocht Winschoten (Foto: OldambtNu.nl) KNMI geeft weeralarm code rood, ga niet de weg op! (Foto: Mélarno Kraan)– Zwaargewonde man aangetroffen in woning Nieuwolda (Foto: Mark Heikens)– Kleurrijke intocht Avond4Daagse zorgt voor hoogtepunt (Foto: Joost Edzes Koerts) – Opslag vol hooi brandt op mysterieuze wijze af (Jeroen Bos) – RUN Winschoten neemt extra maatregelen tegen de warmte (Foto: Jeroen Bos) – Veel kerstmannen te zien tijdens derde editie Santa Run Winschoten (Foto: Egbert Nijkamp) – Woensdag komen de eerste bewoners naar noodopvang Beerta (Foto: Jeroen Bos) Beerta trekt duizenden bezoekers naar zevende Charles Dickens Day (Foto: Trijntje Timmer) – Heeft u de OldambtNu.nl App al? Zo niet, download hem nu!

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button