AlgemeenIncidenten

Live blog: Brandweer inzetten in Oldambt (gesloten)

- advertentie -

Oldambt – De brandweer van Oldambt heeft het op dit moment rustig met brandweer inzetten. Wij proberen de inzetten bij te houden in deze live blog (Gesloten om 03:15)

- advertentie -

Winschoten
De brandweer van Winschoten heeft meerdere meldingen gehad. Waaronder een brand aan de Van Kingsberglaan. Deze heeft de brandweer weten te blussen nadat ze bij een brand bij het station waren geweest.

Overige inzetten:
– 15:23 Trekweg Winschoten (Lees meer)
– 20:59 Essenlaan Westerlee (Afval/Rommel)
– 02:01 Essenlaan Westerlee (Afval/Rommel)
– 03:39 Essenlaan Westerlee (Afval/Rommel)

Midwolda
In Midwolda is de brandweer van Scheemda uitgerukt geweest voor een buitenbrandje aan de Anna Maria Horalaan, deze hebben zij geblust. Vervolgens zijn ze doorgereden naar de Hoofdweg waar een grote brand woedde. De politie houd een oogje in het zeil en zal ingrijpen als dat nodig is.

Hoofdweg:

Anna Maria Horlaan

 

Finsterwolde
De brandweer van Finsterwolde werd omstreeks 22:25 opgeroepen voor een woningbrand aan de Nieuweweg. Dit betrof een uitslaande brand in een leegstaande pand. (Foto’s: Mélarno Kraan)

Lees hier meer 

Overige inzetten: 
– 00:45 Klinkerweg (Afval/Rommel)

  • – – – – – – – – – –

Op dit moment loopt het allemaal gezellig. Wanneer mensen een spontane brand creëren waarbij geen gevaar voor de omgeving bestaat en de gemoederen gezellig verlopen kan de politie besluiten enkel de situatie in de gaten houden. Het is niet toegestaan om op de openbare weg een brand te stichten.

LET OP: We doen ons best deze live blog bij te houden, echter zal deze 01-01-2017 volledig worden aangevuld. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button