AlgemeenIncidenten

Relatief rustig met brandweer inzetten in Oldambt (Overzicht)

- advertentie -

Oldambt – De brandweer van Oldambt heeft het relatief rustig gehad met inzitten in het Oldambt. Wij hebben de meldingen die bij ons bekend zijn op een rij gezet.

- advertentie -

Lees ook: De oudejaarsnacht voor brandweer Groningen

Winschoten
De brandweer van Winschoten heeft meerdere meldingen gehad. Waaronder een brand aan de Van Kingsberglaan. Deze heeft de brandweer weten te blussen nadat ze bij een brand bij het station waren geweest.

Overige inzetten:
– 15:23 Trekweg Winschoten (Lees meer)
– 20:59 Essenlaan Westerlee (Afval/Rommel)
– 02:01 Essenlaan Westerlee (Afval/Rommel)
– 03:39 Essenlaan Westerlee (Afval/Rommel)
– 08:50 Wezellaan Winschoten (Buitenbrand)

Midwolda
In Midwolda is de brandweer van Scheemda uitgerukt geweest voor een buitenbrandje aan de Anna Maria Horalaan, deze hebben zij geblust. Vervolgens zijn ze doorgereden naar de Hoofdweg waar een grote brand woedde. De politie houd een oogje in het zeil en zal ingrijpen als dat nodig is.

Omsteeks 03:45 werd de brandweer van Winschoten opgeroepen voor een autobrand op de N362 (Gereweg) tussen Scheemda en Delfzijl. Ter plekke bleek de auto in lichterlaaie te staan. Deze hebben zij geblust waarna het voertuig is afgesleept. (Foto’s: Mark Heikens) 

Hoofdweg:

Anna Maria Horlaan

Gereweg N362

Finsterwolde

De brandweer van Finsterwolde werd omstreeks 22:25 opgeroepen voor een woningbrand aan de Nieuweweg. Dit betrof een uitslaande brand in een leegstaande pand. (Foto’s: Mélarno Kraan)

Lees hier meer 

Overige inzetten: 
– 00:45 Klinkerweg (Afval/Rommel)

  • – – – – – – – – – –

Zoals het lijkt is de oudejaarsnacht gezellig en rustig verlopen. Wanneer mensen een spontane brand creëren waarbij geen gevaar voor de omgeving bestaat en de gemoederen gezellig verlopen kan de politie besluiten enkel de situatie in de gaten houden. Het is niet toegestaan om op de openbare weg een brand te stichten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button