AlgemeenSport

Fitness voor ondernemers bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Onlangs is Sportcentrum Nico Jager gestart met fitnesstraining speciaal voor ondernemers.

- advertentie -

”Veel ondernemers hebben het druk. Ze zijn dag in dag uit bezig met hun onderneming. Tijd voor zichzelf is er bijna niet. Hierdoor raken sportieve en gezonde voornemens vaak op de achtergrond, terwijl het runnen van een eigen onderneming wel heel veel energie vraagt.” aldus René Beertema.

”Het is belangrijk om regelmatig te sporten. Het vermindert stress, verhoogt de productiviteit en zorgt ervoor dat het lichaam topprestaties kan leveren: ondernemen is nu éénmaal topsport en elke onderneming is gebaat bij een gezonde ondernemer.”

”Gelukkig begrijpen wij als geen ander dat u als ondernemer graag wilt sporten maar continu stoeit met te weinig tijd voor uzelf. Sportcentrum Nico Jager heeft hiervoor de oplossing: Fitness voor ondernemers. Iedere dinsdagochtend van 7:00 tot 8:00 uur trainen met andere ondernemers onder begeleiding van een ervaren instructeur. Na iedere training sluiten we af met een kop koffie en start uw werkdag optimaal.”

Beertema: ”Wij nodigen hierbij alle ondernemers in de regio van harte uit voor een gratis proefles. Ervaar het verschil!”

Voor meer informatie kijk op www.nicojager.nl of neem contact op met René Beertema 06-45 680 317.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button