Algemeen

OldambtNu.nl passeert de 10.000 Likes op de Facebookpagina

- advertentie -

Redactie – Aan het einde van 2016, om precies te zijn op 31 december hebben wij op onze OldambtNu Facebookpagina de 10.000ste like mogen ontvangen. Dit is toch een fantastische mijlpaal waar we sinds eind 2014 aan gewerkt hebben.

- advertentie -

Bedankt!
Wij willen u bedanken als bezoeker! Door uw activiteit op Facebook is OldambtNu.nl enorm uitgegroeid tot een bekende nieuwswebsite in het Oldambt. Heeft u OldambtNu nog niet geliked? Klik dan hier en doe het direct, zo blijf je actueel en automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Op onze Facebook kan je berichten delen met je kennissen en vrienden, je kan mee discussiëren bij bepaalde nieuwsitems of natuurlijk je mening achter laten!

Facebook
Heeft Facebook veel extra’s dan de website? Ja, wij gaan regelmatig live bij bepaalde evenementen. Zodat je thuis, op je werk of elders mee kan kijken! Ook plaatsen we bepaalde dingen alleen op Facebook, te denken aan treinstoringen of brandweermeldingen.

Statistieken
Om u een beeld te geven waar onze volgers vandaan komen, hier een speciaal overzichtje die we willen delen met u.

Land

Nederland
9.711
Duitsland
190
Verenigde Staten
11
Suriname
10
België
8

Plaats

Winschoten
3.115
Scheemda
780
Oude Pekela
631
Midwolda
405
Beerta
351
Finsterwolde
341
Heiligerlee
272
Groningen
260
Oostwold, Groningen
233

OldambtNu.nl APP!
Door middel van een overzichtelijke nieuwsoverzicht ziet u in één oogopslag het laatste nieuws uit de gemeente Oldambt. U kunt vervolgens op het bericht klikken om verder te lezen. Mocht u het bericht leuk vinden en wilt u dit delen met uw kenniskring kunt u het artikel makkelijk delen via de ‘deel knop’ onderin het scherm.

Lees meer: Heeft u de OldambtNu.nl App al? Zo niet, download hem nu!

OldambtNu.nl Jaaroverzicht 
Het jaar 2016, een druk nieuwsjaar. OldambtNu is in 2016 een grotere nieuwsbron geworden voor de inwoners uit de gemeente Oldambt. Wat begon als een hobby voor fotografen uit het Oldambt is inmiddels een dagelijkse bezigheid en dat door allemaal vrijwilligers.

Lees meer: OldambtNu.nl jaaroverzicht 2016: ‘Een druk nieuwsjaar’

OldambtNu weet zijn verbeterpunten en hier werken we samen enorm hard aan! Wij danken u als bezoeker, zonder uw kritiek kunnen we niet weten wat u als bezoeker van ons verwacht.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button