AlgemeenCultuur

Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop in Theater De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Samen met de Haagse band The Clarks en de zangers van The Golden Earrings, The Shoes, Johnny Kendall and the Heralds en The Motions zoekt Johan nog eenmaal de oude fans op in het theater. Tevens zullen er wisselend per voorstelling special guests aanwezig zijn.

- advertentie -

“Deze artiesten hebben de basis gelegd voor de hedendaagse muziekscene”, zegt Derksen. “Bezoekers zien populaire artiesten van veertig, vijftig jaar geleden optreden. Dat zorgt voor een emotionele avond. De muziek doet terugdenken aan eerste liefdes, bijzondere dansavonden en het gevoel van een eeuwige jeugd. Zwaarmoedig is het niet, vrolijk wel.”

De voorstelling staat op 14 januari in Theater De Klinker in Winschoten. Voor en na de voorstelling wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd’s, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.
Kaarten zijn te koop via indeklinker.nl.

Foto: Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button