AlgemeenCultuurOp stap

Voor een tientje naar een theatervoorstelling in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Voor een tientje naar een voorstelling én een open dag om een kijkje achter de schermen te nemen. Dit zijn de ingrediënten van het BankGiro Loterij Theaterweekend in De Klinker van aankomende vrijdag 20 tot en met zondag 22 januari.

- advertentie -

Ontdek, ervaar en beleef het theater!
Om het theater-vak te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds het BankGiro Loterij Theaterweekend in het leven geroepen.

Op 20, 21 en 22 januari 2017 wordt in Nederland voor de tweede keer het theaterweekend georganiseerd en ook Cultuurhuis De Klinker is van de partij. Voor maximaal een tientje per voorstelling kun u bijvoorbeeld genieten van de absolute top van improvisatie cabaret Op Sterk Water. Of maak een trip down memory lane met het Theater van het Sentiment. Het legendarische radio programma viert namelijk haar 20-jarig jubileum met een avondvullend theaterprogramma.

Zondag sluiten we het Theaterweekend af met een festival voor de allerkleinsten; het Prentenboekjesfestival! Met voorstellingen als Dikkie Dik, Gonnie en Vriendjes en Ik zou wel een kindje lusten. Elk uur wordt er voorgelezen in de speciale voorleeshoek in het leescafé van de bibliotheek! De voorleeshoek ademt de sfeer van De Kleine Walvis van Benji Davies, hét prentenboek van 2017. Naast het voorlezen kan je ook zelf je eigen walvisvriendje maken!

Nieuw! kleuterbios in Bioscoop De Klinker
Masha en de Beer komen ook naar De Klinker op zondag 22 januari om 15.30 uur. Het perfecte uitje voor de allerkleinsten! Het jonge meisje Masha wat niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld, beleven nieuwe avonturen op het grote doek.

Open dag
Behalve het voorstellingsaanbod zijn er het hele weekend allerlei bijzondere activiteiten en optredens. Heeft u altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen? Op zaterdag 21 januari ziet u verschillende optredens en demo’s in de Rabozaal. Heeft u er altijd van gedroomd om een muziekinstrument te spelen? Kom dan naar de informatiemarkt in de foyer van de Rabozaal (GRATIS van 13.00 tot 16.00 uur) en schrijf je in!

Voor kaarten en meer informatie ga naar: indeklinker.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button