AlgemeenPolitiek

Besluit zondagse winkeltijdenverruiming wordt mogelijk uitgesteld

- advertentie -

Winschoten – Gaan de supermarkten in de gemeente Oldambt nou eerder open of niet? De gemeenteraad van Oldambt beslist hier mogelijk pas op een later moment over. Het college stelt de raad voor om het besluit uit te stellen.

- advertentie -

Dit aangezien tijdens de eerste inhoudelijke behandeling er nog veel vragen bleken te zijn. De meeste politieke partijen bleken niet overtuigd te zijn van het voorstel om de supermarkten al om 10:00 uur te laten openen.

Rondetafelgesprek
Het college schrijft in een brief aan de raad een tussenstap te willen nemen in de vorm van een rondetafelgesprek met belanghebbenden. ‘In de rondetafelsessie kunnen niet beantwoorde vragen en argumenten gewisseld worden’, schrijft het college aldus RtvNoord. ‘Op basis van de uitkomsten van de rondetafelsessie leggen we opnieuw een voorstel ter besluitvorming aan u voor.’

Het besluit zou aanvankelijk op maandag 30 januari in de raad vallen. Voorafgaand aan die raadsvergadering wordt gekeken of het besluit inderdaad wordt uitgesteld.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button