AlgemeenSport

Fantastische Old meets New show van Dance center Ron Haans

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, na maanden lange voorbereidingen heeft de spetterende show plaats gevonden in een zó goed als uitverkochte De Klinker. Maar liefst 140 leden van het Ron Haans Dance Center, in de leeftijd van 3 tot 65 jaar, is de show gerealiseerd. Het thema ‘Old Meets New’ begon in de jaren 40 en eindigde na 2.30 uur in het heden.

- advertentie -

Zo kwamen er prachtige dansen (in diverse stijlen) aan bod, waaronder het Bombardement, Anne Frank, Harry Potter, de Twin-towers 9/11 en ook de Zumba dames gaven een wervelend show. Dit alles is gerealiseerd door Chelsea, Lianne, Collin en Patti van het Dance Center en alle vrijwilligers.

Lijkt het je ook leuk om te dansen en kom dan naar het Dance Center Ron Haans, Hortensiastraat 7a in Winschoten .

Foto: Marcel Lameijer/ Marcel-Lameijer.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button