Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Juridisch inloopspreekuur in de bibliotheek

- advertentie -

Winschoten – Heb je een juridische vraag, dreigt ontslag, heb je problemen als ZZP’er, is er een geschil met de buren of zijn er verborgen gebreken in je huis? Blijf er niet mee rondlopen en kom naar het juridisch inloopspreekuur in de bibliotheek.

- advertentie -

In de bibliotheken van Stadskanaal en Winschoten kun je wekelijks terecht voor gratis juridisch advies. Elke maandag zit Rechtshulp Advocaten van 15.30 tot 17.00 uur in Bibliotheek Stadskanaal klaar om informatie en advies te geven over juridische vragen en problemen. In Bibliotheek Winschoten kunnen bezoekers elke dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur terecht op het inloopspreekuur. Een afspraak maken is niet nodig en het advies is gratis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button