Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Doe mee aan de Oldambtster Drakenbootrace

- advertentie -

Winschoten – Altijd al eens willen meedoen aan een Drakenbootrace? Dan is dit je kans. Strijd, passie, sportiviteit en gezelligheid zijn dé ingrediënten tijdens hét waterevenement van het jaar. De vijfde editie van deze succesvolle Oldambtster Drakenbootrace vindt plaats op zondag 21 mei tussen 12:00 en 17:00 in de haven van Winschoten. Iedereen kan zich met een team aanmelden en meedingen naar de hoofdprijs van € 500,-. Dit geld kan besteed worden aan een lokaal goed doel, maar kan ook ten goede komen aan jouw favoriete sport-, spel of muziekvereniging.

- advertentie -

Diverse teams, bestaande uit 8 peddelaars en 1 trommelaar, gaan de strijd met elkaar aan in een prachtige drakenboot. De teams leggen een parcours af van ongeveer 200 meter. Hierbij geldt: hoe beter de samenwerking binnen een team, hoe hoger de snelheid van de boot. Tijdens de voorgaande edities is gebleken dat het een geweldige inspanning van de deelnemers vergt en dat de onderlinge verschillen zeer klein zijn. Dit wordt bijgehouden via elektronische tijdwaarneming. Alle ingrediënten voor een spannend spektakel op het water bij de Renselkade/Havenkade West in Winschoten zijn dus aanwezig. Bijna iedereen kan meedoen, maar helaas is de race niet geschikt voor kinderen tot 16 jaar.

Geef je snel op met je vrienden, familie, bekenden of als teambuildingsuitje van jouw bedrijf en maak er een onvergetelijke dag van!

Voor meer informatie of aanmelden, kan je contact opnemen met Marketing Oldambt, Bianca de Winter, te bereiken tijdens kantooruren op 0597-700280 of via het e-mailadres bianca.dewinter@marketingoldambt.nl .

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button