AlgemeenSport

BATO gymnasten derde tijdens landelijke wedstrijd

- advertentie -

Utrecht – Tijdens de eerste landelijke plaatsingswedstrijd voor Ritmische Gymnastiek Groepen op zaterdag 11 februari in Utrecht heeft een jeugdteam van BATO een derde plaats behaald. Namens BATO deden 2 groepen mee met 4 oefeningen.

- advertentie -

De senioren kwamen als eerste in actie. In de voorbereiding naar deze wedstrijd toe, moest er in de laatste weken veel in de oefeningen worden aangepast. Desondanks lieten de BATO-meiden zich van hun beste kant zien en werden 10e en 12e.

De jongste gymnasten waren later op de dag aan de beurt. Hun eerste oefening verliep overtuigend en alle technische elementen werden keurig uitgevoerd. Dit resulteerde in een mooie 3e plaats in een sterk deelnemersveld. Ook met hun hoepel oefening scoorden de meiden zeer goed en kwamen daar eveneens mee op een derde plaats.

Dit team heeft daarmee een zeer goede basis gelegd voor plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen later dit jaar. Eerst zullen ze op 1 april tijdens de tweede plaatsingswedstrijd in Almere weer hun kunnen moeten laten zien.

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button