AlgemeenOp stap

Nacht van Winschoten 2017

Winschoten –  Houdt 14, 15 & 16 juli vrij in je agenda. Dit jaar is er wederom het Zomerfestival Winschoten georganiseerd. Op 14 juli zal de Nacht van Winschoten plaats vinden op het Marktplein van Winschoten.

- advertentie - 

Een bruisende binnenstad, gezellige kraampjes, sfeervolle muziek en te gekke attracties op de kermis: allemaal ingrediënten die het centrum van Winschoten weer doen bruisen tijdens de Nacht van Winschoten op vrijdag 14 juli 2017. Niet alleen op vrijdag is het feest, ook zaterdag 15 juli en zondag 16 juli kun je je hart ophalen in Winschoten tijdens het Zomerfestival.

Het definitieve programma volgt z.s.m.

Foto: Anita Meis/ OldambtNu.nl

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button