Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Zoë Klunder voor 4e jaar op rij Nederlands Kampioen worstelen

- advertentie -

Winschoten – Zoë Klunder uit Midwolda heeft het afgelopen weekend weer eens laten zien welk groot talent zij is. Zaterdag heeft Zoë voor het vierde achtereenvolgende jaar, zonder tegenscore, haar titel Nederlands Kampioen Sambo – worstelen geprolongeerd. Ze is vanuit de categorie tot 15 jaar in 2014 (ze werd toen ook al Nederlands Kampioen tot 18 jaar) doorgegroeid naar de onbetwiste winnaar in de categorie cadets tot 18 jaar.

- advertentie -

Vorig jaar en gisteren heeft ze laten zien, dat ze naast de prachtige prestaties in het judo een aardig wedstrijdje mee kan doen in het sambo-worstelen. Zoë heeft laten zien dat ze er langzamerhand klaar voor is om aan grote internationale wedstrijden mee te doen. De kans is dan ook groot dat de Midwolder judoka en Sambo-worstelaar, mede door haar 8e Nationale titel, door de Sambo Bond Nederland wordt uitgezonden naar de grotere wedstrijden in Europa.

Ze mag doe meedoen in de European Cups en de Europese Kampioenschappen, die dit jaar o.a. worden gehouden in Genève en Praag.

Bron: Midwolda.nl
Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button