Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Vrachtwagen schaart op de Gereweg bij Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Een tankwagen is dinsdagmorgen op de N362 (Gereweg) bij Midwolda iets na de stoplichten in Scheemda uit de bocht gevlogen en op een stuk land van een boerderij tot stilstand gekomen. Hierbij nam de vrachtwagen enkele stenen muurtjes mee.

- advertentie -

Waarschijnlijk is de chauffeur de macht over het stuur verloren waarna zijn combinatie schaarde. Een bergingsbedrijf zal de gehele combinatie weer op de weg moeten zetten. Het kan zijn dat de weg hierbij wordt afgesloten. Het verkeer moet dus rekening houden met hinder. De vrachtwagen chauffeur raakte niet gewond.

Foto: Marcel Klip/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button