AlgemeenOp stap

Rozenfestival | Oproep Talenten in de knop & Dichters in de tuin

- advertentie -

Winschoten – Tijdens het Rozenfestival dat op zaterdag 1 en zondag 2 juli wordt georganiseerd (in het kader van 50 jaar Rosarium) wordt aan jong talent de mogelijkheid geboden om zich te presenteren. Dit mag van alles zijn: van beginnend goochelaar, goede trucs kunnen doen met een voetbal tot het zingen van een mooie ballad. Ben je dichter? Geef je dan op voor het onderdeel ‘Dichters in de tuin’. Tijdens het Rozenfestival mag je je eigen geschreven gedicht voordragen.

- advertentie -

Dit jaar bestaat het Rosarium in Winschoten 50 jaar. Om dit te vieren wordt op zaterdag 1 en zondag 2 juli het Rozenfestival georganiseerd. Basis van het Rozenfestival is de Groenmarkt die al meer dan 25 jaar in het Rosarium wordt georganiseerd. De Groenmarkt wordt uitgebreid met verschillende pleinen, zoals bijvoorbeeld een cultuurplein, een foodplein en een muziekpodium. Voor het cultuurplein zijn we op zoek naar jong talent en dichters.

Ben je een ster in acrobatiek? Kan je goed met een trompet overweg? Kan je 10 ballen in de lucht houden? Kan je goed zingen? Meld je dan aan voor het onderdeel ‘Talenten in de knop’. Als je een kei bent in het schrijven van gedichten en deze ook graag wilt voordragen, kan je je aanmelden voor het onderdeel ‘Dichters in de tuin’. Aanmelden kan bij Thea Gielleit via 06-25686074 of via de mail thea.gielleit@gemeente-oldambt.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button