AlgemeenKort nieuws

Opgave voor kofferbaksale in Bad Nieuweschans geopend

- advertentie -

Bad Nieuweschans – In het weekend waar de zomertijd weer ingaat, zondag 26 maart, is het centrum van het kuurdorp het toneel van een Kofferbaksale. Het complete Bastionplein nabij de Coop Supermarkt, is die dag gereserveerd voor zo’n 50 auto’s. Het is voor de eerste keer dat een dergelijk evenement in Bad Nieuweschans wordt georganiseerd en wanneer het een succes wordt, zal het vaker in het evenementenprogramma worden opgenomen.

- advertentie -

Op dit moment hebben al 20 deelnemers zich aangemeld. De formule is heel simpel… iedereen kan zijn spullen vanuit de kofferbak van zijn/haar auto verkopen, eventueel ook op de ruimte achter de auto op een kleed of tafeltje. De inleg is € 5,00 en men kan zich aanmelden via mail kofferbaksale@post.com of 06 466 18030. Het is de bedoeling dat de verkoop plaats vindt vanuit normale personen auto’s of kleine bestelauto’s. De spullen die aangeboden mogen worden mag van alles zijn, de overbodige spullen die nog ergens op zolder, garage liggen.

Maar ook voor hobbyisten met eigen gemaakte werken is het een ideale verkoopplek. Verkoop van levensmiddelen en dranken is niet toegestaan. Bert Stuut van de COOP zal zorgen voor muzikale omlijsting. De markt begint om 10:00 uur en zal om 17:00 uur worden afgesloten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button