Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

3-Daagse Voorjaarsbeurs Oldambt in Eextahal Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Op 31 maart gaat de Voorjaarsbeurs Oldambt 2017 weer van start, 3 dagen lang staat de Eextahal te Scheemda in het teken van de Voorjaarsbeurs. 2017 is de derde keer dat de beurs wordt georganiseerd door de Stichting Promotie Ondernemers Oost-Groningen.

- advertentie -

De beursdagen en tijden:
Vrijdag 31 maart – van 14:00 tot 21:00
Zaterdag 1 april – van 10:00 tot 17:00.
Zondag 2 april – van 10:00 tot 17:00

Tijdens uw bezoek aan de Voorjaarsbeurs Oldambt kunt u op veel gebied inspiratie op doen. Wilt u het interieur van uw woning veranderen? Of bent u toe aan een nieuwe tuin, of zonwering voor uw woning? Maar ook kunt u op de beurs bijvoorbeeld terecht bij een administratiekantoor, of een webdesign bedrijf voor uw bedrijfswebsite.

Ook aan de vrouwen wordt gedacht lokale bedrijven zoals een kapsalon en pedicure. Kortom 50 lokale bedrijven uit veel verschillende branches zodat het een perfect uitje is om met het gehele gezin naar toe te gaan, speciaal voor de kinderen staat er een hele leuke springkussen waar de kinderen veel plezier van zullen hebben.

Waar: Eextahal | Plantsoenlaan 19| Scheemda
Website: www.voorjaarsbeursoldambt.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button