Algemeen

Bloemetje van de week voor Sas Jager uit Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Deze week gaat het ‘Bloemetje’ naar Sas Jager uit Scheemda. Zij is de buurvrouw van Anita Stoelwinder die haar nomineerde. Ze schreef: ‘Dankzij mijn buurvrouw is het voor mij mogelijk mijn opleiding af te maken. Mijn vriend werkt full-time en we hebben een zoontje. Mijn buurvrouw heeft aangeboden eens per week op te passen.’

- advertentie -

Bij de uitreiking van de bloemen kon je aan alles zien dat Anita en Sas het goed met elkaar kunnen vinden. Terwijl ze vertellen vullen ze elkaar voortdurend aan.

‘We kenden elkaar al vóór we buren werden’, vertelt buurvrouw Sas. ‘Eigenlijk heb ik Anita een beetje aan haar vriend gekoppeld. Hij woonde al naast mij en uiteindelijk is Anita bij hem gaan wonen. Zo werden we behalve vriendinnen, ook buren’.

Anita volgt een opleiding om begeleider van mensen met een beperking te kunnen worden. Haar school is in Heerenveen. ‘Ik moet vroeg met de trein om daar op tijd te kunnen zijn. Het is echt een uitkomst dat de buurvrouw dan op Jayden kan passen.

De buurvrouw doet meer dan alleen oppassen. ‘Vanwege mijn fibromyalgie heb ik een scootmobiel’, vertelt ze. ‘Als ik boodschappen doe, neem ik ook vaak boodschappen mee voor Anita. Op de scootmobiel is ruimte genoeg’.

Nomineren
Ook u kunt iemand nomineren voor het Bloemetje van de Week. Dit kan via deze link.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button