Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Nico Jager neemt sportcentrum De Hardenberg over

- advertentie -

Winschoten/ Finsterwolde – Vanaf april neemt Sportcentrum Nico Jager uit Winschoten de fitnessruimte in multifunctioneel centrum De Hardenberg in Finsterwolde over. Sporters met een lidmaatschap van Sportcentrum Nico Jager kunnen dan sporten in Finsterwolde én in Winschoten en hebben dus nog meer keus. De fitnessbegeleiding in Finsterwolde wordt geïntensiveerd, onder andere door introductie van het persoonlijk FITplan, gratis onderdeel van het lidmaatschap.

- advertentie -

Daarnaast worden FunXtion-lessen opgenomen in het lesaanbod, korte intensieve workouts in de fitnesszaal, in groepsverband. Voor het meer uitgebreide aanbod van groepslessen kunnen alle sporters terecht in de vestiging in Winschoten. In De Hardenberg bevindt zich ook een overdekt zwembad, waar sporters op vertoon van de ledencard van SCNJ met korting baantjes kunnen trekken!

Totaalaanbod
Het sportcentrum heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Of het nu gaat om serieuze conditietraining, het aanleren van een ander leefstijl, afvallen, of met elkaar trainen vanwege de sfeer en het plezier… het kan allemaal. De teamleden van Nico Jager staan klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren wanneer het even tegen zit! Daarnaast zijn in het pand van Sportcentrum Nico Jager in Winschoten een Personal trainer, diëtist, masseur, fysiotherapeut, logopedist, Tai Chi Winschoten én Budocentrum Chikara gevestigd.

Gezamenlijk vormen zij het Leefstijlcentrum van de regio dat klanten van A tot Z kan bedienen. Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de aan de Hardenberg 5 in Finsterwolde of aan de Bovenburen 104 b in Winschoten. Overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme van Team Nico Jager. Een proefles is uiteraard altijd gratis!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button