AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Spring Fashion Event trekt veel bezoekers naar het centrum

- advertentie -

Winschoten –  Afgelopen zaterdagmiddag showde een twintigtal ondernemers uit Winschoten hun nieuwe voorjaars- en zomercollectie. Zij deden dit op een verhoogde catwalk, midden op het Israëlplein. De catwalk was verhoogd, zodat al het aanwezige publiek zicht had op hetgeen er op de catwalk te zien is. De presentatie van de modeshow was in handen van de Winschoter zanger Martin Zemering.

- advertentie -

Door het heerlijke weer waren er enorm veel bezoekers op de been. Tussen de drie grote modeshows door hielden een aantal ondernemers een mini-modeshow voor hun eigen winkeldeur.

Voorjaarsactie
Van 23 maart t/m 1 april wordt de voorjaarsactie georganiseerd. Per besteding van €10,- ontvangt u bij de deelnemende winkels een lot. Met deze loten maakt u kans op een vlieg-, trein- of busreis naar uw favoriete modestad. De te winnen prijzen zijn een weekend met vliegtuig naar modestad Milaan, een 4-daagse busreis naar modestad Londen en een 2-daagse treinreis naar Antwerpen.

Naast deze fantastische reizen stellen ondernemers uit Winschoten nog veel meer leuke prijzen ter beschikking. Kom naar Winschoten en maak kans op één van deze fantastische prijzen!

Foto’s: Reinier Edens/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button