AlgemeenSport

Regioteam bereidt zich tegen Bato voor op Return of the Legends

- advertentie -
Winschoten – Afgelopen zondag werd op het voetbalveld van Bato een wedstrijd gespeeld tussen de voetballers van Bato JO 9 1 tegen een regioteam. Dit regioteam is samengesteld uit 12 spelers van een aantal clubs uit de regio. te weten; DVC, BATO, WVV, Veendam 1894 en GVAV.

- advertentie -
Dit team mag op zaterdagavond 22 april in het voorprogramma van de benefietwedstrijd, Return of the Legends, aantreden. Het Saller Soccer team zal later op de avond strijden tegen het RTL Sterrenteam.
De tegenstander van het regioteam zal bestaan uit de selectie van de jeugd van FC Groningen. Omdat de jongens in deze samenstelling nog niet eerder hadden gespeeld was deze ontmoeting naast een eerste  kennismaking ook een oefening voor de trainers/leiders. Wat onwennig werd de wedstrijd tegen de blauw-witten begonnen. Bato zette gelijk druk en wist een aantal keren voor de goal te verschijnen, maar zonder resultaat.

Met veel publiek langs de lijn werden beide teams flink aangemoedigd. Daar waar Bato toch wat beter op elkaar is ingespeeld was het regioteam nog duidelijk op zoek naar  het juiste spel. Het was dan ook nog 0-0 op de borden toen de spelers de rust in gingen. Na de rust was er wat geschoven in posities en al snel was het eerste doelpunt een feit voor de jongens in de gele shirts. Met leuk voetbal werd het na de 2-0 zelfs nog 3-0.

Afsluitend met de penalty’s kunnen beide teams terugkijken op een geslaagde voetbalmiddag. Over een aantal weken zal het regioteam weer gaan samenspelen en zich inzetten voor de Stichting Kinderziekenhuis Beatrix Groningen. Aanvang 17.30 uur, WVV-terrein aan de Stikkerlaan in Winschoten.

Tekst & foto: Ingezonden

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button