Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Pieter Smit: ‘Ik maak me zorgen om het gebruik van lachgas’

- advertentie -

Winschoten – Burgemeester Pieter Smit van Oldambt maakt zich zorgen over het gebruik van lachgas door jongeren in het uitgaanscentrum van Winschoten. ‘Ik vind het heel verontrustend.’ laat hij weten aan RtvNoord.

- advertentie -

Juridisch gezien kan Smit weinig doen aan het gebruik van lachgas, omdat het niet verboden is. ‘Maar als je op YouTube kijkt, zie je welke schadelijke effecten het kan hebben.’

‘Ik maak me zorgen’
Zo kan onder meer het geheugen aangetast worden of treden bevriezingsverschijnselen in de mond op. ‘Ik maak me zorgen. Ouders melden zich ook bij mij. En ik wil het gesprek aangaan met horecaondernemers die het aanbieden. Juridisch sta ik met lege handen, maar ik maak me wel zorgen over de effecten. Ik moet het nu vooral hebben van de gesprekken.’ verteld Smit tegenover RtvNoord

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button