AlgemeenCultuur

Foodplein Rozenfestival zoekt foodtrucks

- advertentie -

WinschotenHet Foodplein is het lekkerste plein tijdens het Rozenfestival op zaterdag 1 en zondag 2 juli in het Rosarium in Winschoten. Het Rozenfestival is een uniek eenmalig festival in Oost-Groningen waarvoor de organisatie nog op zoek is naar originele foodtrucks met een aanbod van diverse lekkernijen.

- advertentie -

Geen foodtruck?
Met het inrichten van een sfeervol en gevarieerd Foodplein wordt het festivalkarakter versterkt en aantrekkelijker gemaakt voor het publiek. Heeft u geen foodtruck, maar wilt u wel graag uw proeverijen, streekproducten of culinaire lekkernijen verkopen tijdens het Rozenfestival? De organisatie biedt ook de mogelijkheid om een houten chalet te huren.

Inschrijven
Het evenement speelt zich af op de paden van het Rosarium met uitzicht op 320 bloeiende rozenrassen.  Op het Foodplein zijn tien tot twaalf plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht op www.rozenfestivalwinschoten.nl. Inschrijven kan tot woensdag 31 mei via info@marketingoldambt.nl.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button