AlgemeenVideo

Voorjaarsbeurs Oldambt trekt veel bezoekers

- advertentie -

Scheemda – Dit weekend vindt zich de  Voorjaarsbeurs Oldambt 2017 plaats. 3 Dagen lang staat de Eextahal te Scheemda in het teken van de Voorjaarsbeurs. 2017 is de derde keer dat de beurs wordt georganiseerd door de Stichting Promotie Ondernemers Oost-Groningen.

- advertentie -

Presenteren
”Dit is een beurs waar ondernemers uit de buurt zich kunnen presenteren’
‘ aldus Gert Hensens mede organisator. ”De toekomst ziet er positief uit, we horen positieve geluiden van de ondernemers, waaronder met de vraag organiseren jullie het volgend jaar weer?” 

”We wachten de beurs nog even af, afhankelijk van de bezoekers en de meningen van de standhouders kijken we als we het volgend jaar weer organiseren, wij rekenen hier wel op” eindigt Gert Hensens.

Uw bezoek
Tijdens uw bezoek aan de Voorjaarsbeurs Oldambt kunt u op veel gebied inspiratie op doen. Wilt u het interieur van uw woning veranderen? Of bent u toe aan een nieuwe tuin, of zonwering voor uw woning? Maar ook kunt u op de beurs bijvoorbeeld terecht bij een administratiekantoor, of een webdesign bedrijf voor uw bedrijfswebsite.

Ook aan de vrouwen wordt gedacht lokale bedrijven zoals een kapsalon en pedicure. Kortom 50 lokale bedrijven uit veel verschillende branches zodat het een perfect uitje is om met het gehele gezin naar toe te gaan, speciaal voor de kinderen staat er een hele leuke springkussen waar de kinderen veel plezier van zullen hebben.

De beursdagen en tijden:
Vrijdag 31 maart – van 14:00 tot 21:00
Zaterdag 1 april – van 10:00 tot 17:00
Zondag 2 april – van 10:00 tot 17:00

- advertentie -
  • Klik hier voor de video, of kijk in de OldambtNu.nl App onder het kopje ‘In Beeld’

Reportage door: Gerrie de Groot & Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button