Algemeen

Café Bloem maakt plaats voor een nieuwe uitgaansgelegenheid: ‘Woodies’

- advertentie -

Winschoten – Café Bloem, een begrip in Winschoten, is in december na ruim 27 jaar van het Marktplein verdwenen. Nu is bekend dat het café plaats heeft gemaakt voor een nieuw café: Woodies.

- advertentie -

Lees ook: Na 27 jaar verdwijnt Café Bloem van het Marktplein

In november liet eigenaar Luurt Duursema (ook eigenaar van Mambo Beach Club) ons al weten dat de naam ‘Café Bloem’ definitief gaat verdwijnen en de horecazaak na een grondige verbouwing plaats gaat maken voor een compleet nieuw horecaconcept.

Nieuw horecaconcept
Het voormalige Café Bloem maakte dinsdagavond op haar Facebookpagina de nieuwe naam van het nieuwe horecaconcept bekend: Woodies. Ook werden er een aantal foto’s als sneakpreview bijgevoegd.

Alles is nog in volle bouw en we willen nog niet teveel verklappen. Maar één ding kan ik jullie garanderen: het is Luurt, net als met Mambo Beach Club, wéér gelukt om een prachtig horecaconcept te realiseren”, vertelt marketeer Duguneh Juwara ons.

Een concept dat Winschoten nog niet kent. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat er een reusachtige boom staat. Niet buiten, maar binnen!

Woodies opent op Goede Vrijdag (vrijdag 14 april) vanaf 20.00 uur haar deuren, entree is gratis. De minimum leeftijd van Woodies is 18 jaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button