AlgemeenOp stap

Aanmelden voor Oldambtster Drakenbootrace kan tot 5 mei

- advertentie -

Winschoten – Inmiddels zijn er al een aantal aanmeldingen voor de Oldambtster Drakenbootrace binnen, maar des te meer zielen, des te meer vreugd! Iedereen van 16 jaar en ouder kan meedoen aan dit spetterende spektakel. Je hoeft geen ervaring te hebben. Op de dag zelf wordt alles haarfijn uitgelegd en al doende leert men…

- advertentie -

Het leuke aan de Oldambtster Drakenbootrace is dat de organisatie bij het beschikbaar stellen van de te behalen prijzen, de nadruk legt op lokale goede doelen of lokale verenigingen die het prijzengeld mogen ontvangen. De hoofdprijs is maar liefst € 500,- en voor de nummer twee € 150,-.

De Drakenbootrace wordt dit jaar op zondag 21 mei tussen 11.00 en 16.00 uur gehouden in de haven van Winschoten. De gehele dag staan de Renselkade en Havenkade West in het teken van sportiviteit en gezelligheid in én langs het water. Het gaat dus niet alleen om het meedoen, maar ook om het meemaken van een onvergetelijke dag!

Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen, dit kan bijvoorbeeld een team worden met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten. Vorm een team van 8 peddelaars en 1 trommelaar, leg een parcours van 200 meter af in een prachtige drakenboot die de organisatie voor je ter beschikking stelt en ding mee naar het geldbedrag dat ten goede komt aan een door jou uitgekozen lokaal goed doel.

De organisatie wil deze zesde editie wederom laten uitgroeien tot een groot succes en zoekt om deze reden nog enthousiaste teams voor hét waterevenement van Winschoten. Twijfel niet en schrijf je vóór 5 mei in!

Voor meer informatie aangaande de drakenbootrace of aanmelden, kan je contact opnemen met Marketing Oldambt, Bianca de Winter, te bereiken op 0597-700280 of via bianca.dewinter@marketingoldambt.nl.

- advertentie -

 

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button