Algemeen

Groot muziekfeest in het teken van Geuko tijdens Sodom KingsNight

- advertentie -

Winschoten – Woensdag 26 april vanaf 19:30 zullen verschillende regionale DJ’s de aftrap geven voor een gigantisch KingsNight muziekfeest op het Marktplein van Winschoten.

- advertentie -

Het is niet zomaar een muziekfeest want deze keer staat het in het teken van Geuko. Het 4-jarig ernstig zieke jongetje uit Winschoten die de zeldzame ziekte Acute Flaccid Myelitis (AFM) heeft en daarvoor alleen in Amerika behandeld kan worden. In de hele regio zijn tal van acties opgezet. Verenigingen, scholen enz doen allemaal mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Tijdens KingsNight zullen diverse artiesten en dj’s (o.a. Bert Looden, Willem vd Sluis, Dries Eefting, enz) uit alle generaties en genres belangeloos optreden om ook zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor Geuko.

Het beloofd een prachtig spektakel te worden. De artiesten die mee doen zijn o.a. Thijs Pot, bekend van TVOH, Martin Zeemering, Sproakwotter, Kira Dekker, Lars Koehoorn, Wat Aans, Pieter vd Zweep, de Winschoter band ALLOWAY en nog veel meer. Er worden duizenden bezoekers verwacht.

KingsNight en de actie zullen officieel worden geopend om 20:00 uur door de burgemeester van de Gemeente Oldambt, Pieter Smit.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button