Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Brand verwoest enorm groot gebied aan riet in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De brandweer van Winschoten had vrijdagavond de handenvol. De brandweer werd aangezien ze niet meer nodig waren weggeroepen bij een schuurbrand voor een forse buitenbrand aan de Tramweg in Winschoten op het terrein van de oude busmuseum.

- advertentie -

Ter plekke bleek er een groot oppervlakte aan riet in de brand te staan. Het vuur breidde zich snel uit. Door middel van een vuurzweep heeft de brandweer het vuur weten te bestrijden. Een gebied van 25m bij 250m  is verwoest.

  • Klik hier voor de video, of kijk in de OldambtNu.nl App onder het kopje ‘In Beeld’

Foto’s: Quintin Stoetman, Willem Jager & JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button