AlgemeenSport

Saller Soccer Team veegt RTL7 Sterrenteam van het veld

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagavond vond zich een benefietwedstrijd plaats op het WVV veld in Winschoten. Tijdens deze wedstrijd speelt het Saller Soccer Team tegen het RTL7 Sterrenteam bestaande uit bekende Tv-sterren en oud profvoetballers.

- advertentie -

Het RTL7 Sterrenteam bestond onder anderen uit Yes-R, John Williams, Baas-B en Bas Muijs. De aftrap werd om 19:00 uur gedaan door Miss Oldambt Eliza Bolt.

Handtekeningen
Na de wedstrijd is het tijd voor de fans om handtekeningen en selfies te scoren. Ze staan vooral in de rij voor Nevland en Muijs die nog in z’n natte tenue op het veld staat. ‘Het begint nu fris te worden. Tijd voor een warme douche‘, zegt Muijs tegen RtvNoord terwijl hij zich door de menigte naar de kleedkamer worstelt.

‘Het was een leuke wedstrijd met veel doelpunten’
Jan Dammer, geestelijk vader van het Saller Soccerteam, kijkt tevreden terug op de avond. ‘Het was een leuke wedstrijd met veel doelpunten.’ Het smaakt Dammer naar meer. ‘Er is ook interesse vanuit Duitsland. Binnenkort spelen we onze eerste interland.’

Hoeveel de wedstrijd heeft opgebracht is nog onbekend. ‘Ik schat enkele duizenden euro’s’, zegt Dammer. De opbrengst van deze wedstrijd komt ten goede aan de stichting kinderziekenhuis in Groningen. De wedstrijd staat onder leiding van Roelof Luinge.

Het Saller Soccer Team versloeg RTL7 Sterrenteam met een eindstand van 6-2.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button