AlgemeenKort nieuws

‘Uw Schoenmaker’ doet donatie aan Stichting Hulp Aan Tjernobylkinderen Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 29 april t/m 17 juni 2017 komt er weer een groep van 24 kinderen, leerkracht en een tolk naar de gemeente Oldambt.  De 24 kinderen, de leerkracht en de tolk worden bij diverse gastgezinnen in Winschoten, Heiligerlee, Westerlee, Scheemda, Midwolda, Finsterwolde en Drieborg ondergebracht.

- advertentie -

Tijdens het zoeken naar gastgezinnen werden we benaderd door een ondernemer uit de Langestraat in Winschoten. Hij plaatste een collectebus in zijn zaak en daar konden de mensen een donatie in deponeren voor de Stichting Hulp Aan Tjernobylkinderen Oldambt.  Donderdag 20 april 2017 hebben we de collectebus in ontvangst mogen nemen. De collectebus was gevuld met een bedrag van maar liefst  € 425,-.

Het bestuur van de Stichting Hulp Aan Tjernobylkinderen Oldambt  wil “Uw Schoenmaker” R. Schriemer aan de Langestraat  51 a te Winschoten bedanken voor deze geweldige actie!

De Stichting is helemaal afhankelijk van de financiële donaties, opbrengsten uit acties en van sponsoring door bedrijven en andere instanties. Ook proberen we met eigen acties zoveel mogelijk geld bijeen te brengen.

Wilt u ook de Stichting financieel ondersteunen. Uw bijdrage is welkom op. IBAN nr. NL80RABO 0351 7728 98  t.n.v. Stichting Hulp Aan Tsjernobylkinderen Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button