Algemeen

Vrijmarkt Midwolda wijkt uit naar schuur Boerderij Hermans Dijkstra

- advertentie -

Midwolda – Het Oranje Comité Midwolda heeft besloten om vanwege de slechte weersverwachting de vrijmarkt van Koningsdag 2017 in de schuur van Boerderij Hermans Dijkstra te houden. Dit houdt in dat de ruimte beperkter is.

- advertentie -

Om de mensen uit Midwolda de kans te geven hun spullen te kunnen verkopen, heeft de organisatie besloten om tot de start van de markt, 9.00 uur, alleen Midwolmers hun spullen te laten uitstallen. Mochten er om 9.00 uur nog plekjes zijn, dan zijn mensen van buiten Midwolda van harte welkom hun spulletjes op deze plaatsen neer te zetten.

Verder vraagt het Oranje Comité iedereen om rekening met elkaar te houden. ‘De ruimtes zijn kleiner, dus met een buggie of rolstoel is het looppad snel vol. Ga dan niet elkaar opjagen, maar wacht gewoon. Verder wensen we iedereen een gezellige vrijmarkt en hopen we dat de weergoden ons toch goed zijn gezind.‘ aldus het comité.

‘Wij hebben er zin in en zorgen voor vertier met de sjoelbak, het touwtje trekken, de boodschappenmand, het oranjebitter en een luchtkussen. Natuurlijk zorgen we ook voor innerlijke mens. De broodjes hamburger worden weer voor u bruin gebakken. Daarnaast zorgt de familie Bremmer van de Boerderij Hermans Dijkstra voor een lekker kopje koffie of ander drinken.’ sluit de comité hun bericht af.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button