Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuwsOp stap

Grote rommelmarkt bij de Ontmoeting in Scheemda

- advertentie -

Scheemda –  Op zaterdag 6 mei vindt de jaarlijkse rommelmarkt plaats in en rondom de Ontmoeting aan de Kerklaan te Scheemda. Ieder jaar is de rommelmarkt een groot succes en veel mensen uit de hele regio komen deze inmiddels bekende markt bezoeken.

- advertentie -

De hoeveelheid spullen is meestal groot en over het algemeen van goede kwaliteit. Vooral het aanbod van boeken is ieder jaar behoorlijk te noemen en heeft dan ook al een goede reputatie opgebouwd bij de  boekenliefhebbers.

Jaarlijks terugkerende elementen zijn de verloting met mooie prijzen en de heerlijke oliebollen die altijd weer gretig aftrek vinden. Daarnaast kunt u er ook terecht voor een kop koffie met cake of koek en heel veel gezelligheid.

De markt begint om 9.00 uur en duurt tot 12.00 uur en er is volop gelegenheid om te parkeren in en rond de Kerklaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button