Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Ruzie bij pisbakken in kroeg zorgde voor steekincident

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen nacht is er om omstreeks 02:15 uur een 26-jarige inwoner van Winschoten neergestoken op het Marktplein.

- advertentie -

Ruzie bij de pisbakken
‘Een kameraad van het slachtoffer kwam in gesprek bij de pisbakken in een kroeg aan de Marktstraat met één van de verdachten. Hier maakte de vriend van het slachtoffer een opmerking: ‘Schiet eens op, er moeten meer mensen pissen’. Na deze opmerking was er een woordenwisseling.’ aldus de politievoorlichter tegenover OldambtNu.nl

‘Buiten op het Marktplein ging dit verder. Toen de 26-jarige man wilde bemiddelen kreeg ook de dader hulp van een vriend en werd de man uit Winschoten plotseling door een van de mannen in zijn buik gestoken.’ verteld de voorlichter.

Lees ook: 26-Jarige Winschoter neergestoken op Marktplein

Worsteling
‘Vervolgens gingen beide verdachten er haastig vandoor. Een groep vrienden van het slachtoffer hebben geprobeerd een van de mannen proberen te pakken, dit lukt even waarna er een worsteling volgde.’ verteld de voorlichter. De verdachte ging er vervolgens wederom vandoor.

De mes waarmee het slachtoffer is gestoken is terug gevonden. Het slachtoffer moest met onbekend letsel worden overgebracht naar het ziekenhuis.

‘De identiteit van de verdachten is bekend. De politie is nog op zoek naar beide mannen.‘ Eindigt de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button